Tomato Experience Centre

De tomatenrassen van De Ruiter zijn ongekend succesvol.

Dat succes delen wij graag, bijvoorbeeld door onze rassen een prominente plek te geven in onze demokas, het Tomato Experience Centre. Daar zijn ruim 300 verschillende tomatenrassen onder één dak te bezichtigen. U kunt er onze omvangrijke en vooral zeer diverse collectie van tomatenrassen ontdekken, wat betekent dat u kunt kiezen voor de tomaat die precies past bij uw wensen. Wij bieden u tomaten in alle segmenten, van pruim tot cherry, van cocktail tot grove tros. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij in vrijwel alle segmenten tomaten met een IR meeldauwresistentie hebben. Niet voor niets zijn wij marktleider in rassen voor de herfstteelt, belichte teelt en jaarrond teelt en natuurlijk in onderstammen.

Tomato experience centre
Maar in het Tomato Experience Centre ziet u niet alleen de tomaten van De Ruiter zelf, maar ook van andere zaadleveranciers. Bovendien delen wij alle beschikbare data over productie en houdbaarheid van alle rassen met onze bezoekers. Zo kunt u zélf de tomaten van uw interesse vergelijken.

U kunt het Tomato Experience Centre bezoeken op afspraak of tijdens één van de twee open dagen die elk jaar begin juni en begin september plaatsvinden. Meer informatie over de open dagen vindt u onder Nieuws.

Een afspraak maken? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Adres Tomato Experience Centre:
Strandweg 19
2691 KE, ‘s-Gravenzande
Nederland

Vragen of suggesties? Vertel het ons!