Over de Ruiter

Samen werken aan succes! Dát is onze passie. Daarom investeren we bij de Ruiter 10% van de omzet in onderzoek, waarbij we gebruik maken van de modernste technologieën. Dat doen we niet alleen om de consument het beste product te kunnen leveren, maar ook om onze klanten en de ketenpartners meer opbrengst en waarde te bieden. De Ruiter ontwikkelt zaden waarop telers kunnen vertrouwen qua kwaliteit, bedrijfszekerheid en rendement.

De Ruiter is gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van hybride zaden voor de teelt van tomaat, paprika, komkommer, aubergine en courgette in kassen. Daarbij zijn onze hoogwaardige onderstammen, die wij al decennialang met succes op de markt brengen, van groot belang. Met deze onderstammen liggen onze telers straatlengtes voor op hun concurrenten.

teler

Tomato Experience Centre
De tomatenrassen van De Ruiter zijn ongekend succesvol. Dat succes delen wij graag, bijvoorbeeld door onze rassen een prominente plek te geven in onze demokas, het Tomato Experience Centre. Daar zijn ruim 300 verschillende tomatenrassen onder één dak te bezichtigen. U kunt er onze omvangrijke en vooral zeer diverse collectie van tomatenrassen ontdekken, wat betekent dat u kunt kiezen voor de tomaat die precies past bij uw wensen. Wij bieden u tomaten in alle segmenten, van pruim tot cherry, van cocktail tot grove tros. Meer informatie over het Tomato Experience Centre of open dagen vindt u onder TEC.

Vragen of suggesties? Vertel het ons!