Leerzame en vurige paprika middag

In een ‘vlammende’ campagne introduceerden wij de afgelopen maanden maar liefst drie nieuwe gele paprika’s: DR2179PB, DR1161PB en Ballaidos. Het sluitstuk was onze Open Dag Gele Paprika op 30 augustus, die afgesloten werd met een spetterende BBQ-workshop.

Gele paprika’s in levenden lijve
2016-08-30-18.28.03
Wij ontvingen onze gasten bij Kwekerij Salix in Bleiswijk, waar zij zelf de nieuwe rassen van De Ruiter bekijken. Arend van Silfhout, De Ruiter TD, en veredelaar Christof Stoll waren aanwezig om meer te vertellen over de kenmerken van de rassen en hun grote toegevoegde waarde. Natuurlijk waren ook de accountmanagers present om te adviseren.

BBQ-workshop

2016-08-30-16.40.28Na het warm bezoek aan de kas van Ben Kleyweg schoven alle gasten aan voor een hapje en een drankje, gevolgd door een leerzame BBQ-workshop. Hoewel een aantal gasten overduidelijk niet gewend was aan koken, werd er toch een heerlijke maaltijd van de grill
bereid. Onder toeziend oog van twee Grill Masters bereidde de groep hamburgers, gerookte zalm en tagliata.

Aan het einde van de kooksessie verlootte De Ruiter nog twee gele barbecues. De beste koks vielen ook in de prijzen: zij kregen een Grill Master medaille uitgereikt.

Kortom: een gezellige en leerzame middag!

Meer weten over paprika of de paprika middagen? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers.

IMG-20160830-WA006 IMG-20160830-WA005 2016-08-30-18.28.03 2016-08-30-18.16.09
2016-08-30-17.34.26 2016-08-30-16.56.52 2016-08-30-16.41.44
2016-08-30-16.41.32 2016-08-30-16.41.26 2016-08-30-16.40.28 2016-08-30-16.32.39 2016-08-30-16.30.102016-08-30-15.59.14
2016-08-30-15.43.24-1

Vragen of suggesties? Vertel het ons!