De Ruiter op de Tuinbouw Relatiedagen

De afgelopen jaren is keer op keer gebleken dat relaties het prettig vinden om met de professionals van De Ruiter van gedachten te wisselen en persoonlijk advies te vragen. Juist daarom kan en wil De Ruiter niet ontbreken op de Tuinbouw Relatiedagen in Venray van 29 november tot en met 1 december 2016. De Ruiter grijpt die gelegenheid aan om bezoekers kennis te laten maken met innovatieve, nieuwe rassen in tomaat, komkommer en paprika.

U vindt De Ruiter op standnummer 310

DeRuiter_Venray16_04

De Tuinbouw Relatiedagen is hét toonaangevende evenement voor de groentesector. Voor Venray geldt dat juist in dit deel van Nederland en de grensgebieden van Duitsland en België blijkt er bij (potentiele) klanten grote behoefte te bestaan aan persoonlijk contact.

DeRuiter_Venray16_03Nieuwe rassen in tomaat
De afgelopen jaren introduceerde De Ruiter diverse nieuwe tomatenrassen in verschillende segmenten. Voor de mensen die dat gemist hebben zijn de Tuinbouw Relatiedagen dé kans om deze alsnog nader te ontdekken.

Nieuwe rassen in paprika
Met de introductie drie nieuwe, gele paprika’s slaat De Ruiter een nieuwe weg in. Een van die nieuwkomers is San Siro, een ras dat gemakkelijk in balans komt en levert een hoge productie bij een teelt op 2, 3 of 4 stengels. De tweede is DRPB1161, een gele paprika die een hoge totale productie geeft bij een hoog vruchtgewicht van meer dan 210 gram. De houdbaarheid is zeer goed, net als de doorkleuring. De accountmanagers van De Ruiter vertellen u graag meer over deze rassen op de Tuinbouw Relatiedagen.

Nieuw ras in komkommer
Op de Tuinbouw Relatiedagen is er special aandacht voor het nieuwe komkommerras van De Ruiter: Dubai. Deze nieuwe aanwinst blinkt uit in uithoudingsvermogen en geeft een mooie eindspurt voor een hoge eindproductie.

DeRuiter_Venray16_02‘Inloopspreekuur’ komkommer
Speciaal voor de relaties in komkommer heeft De Ruiter een bijzonder ‘inloopspreekuur’ tijdens de Tuinbouw Relatiedagen. Op dit spreekuur zijn de komkommerspecialisten aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u nader kennis te laten maken met de nieuwe komkommer Dubai. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers er bij! U bent harte welkom op de speciale De Ruiter komkommer-inloopspreekuren op:

• Dinsdag 29 november vanaf 13:00 uur

• Woensdag 30 november vanaf 13:00 uur

• Donderdag 1 december vanaf 13:00 uur

De accountmanagers vertellen u dan meteen meer over de speciale beursactie rondom Dubai.

DeRuiter_Venray16_01De Tuinbouwrelatiedagen in Venray
De Tuinbouw Relatiedagen Venray vindt plaats van 29 november tot en met 1 december 2016 in de Evenementenhal Venray, De Voorde 30, 5807 EZ Venray. U vindt De Ruiter op standnummer 310. 

DeRuiter_Venray16_06 DeRuiter_Venray16_05

Vragen of suggesties? Vertel het ons!