De Ruiter geeft gas in komkommer

DeRuiter_Komkommer_Mucle_Dubai

Lange tijd leek het rustig bij De Ruiter in komkommer, maar achter de schermen werkten de veredelaars keihard aan de ontwikkeling van nieuwe rassen voor de inhaalslag in komkommer.

En met succes, want de komkommers van De Ruiter zijn in aantocht! De Ruiter verrast nu al met de eerste nieuwe komkommer : Dubai.

Volle kracht vooruit met Dubai.
Dubai is een ware krachtpatser in prestaties en zekerheid. Niet voor niets vergelijkt De Ruiter Dubai met een four wheel drive; het ras heeft een krachtige ‘motor’ en een enorm uithoudingsvermogen. Een komkommer met spierballen! Dubai kwam de afgelopen twee jaar zeer positief uit alle proeven en staat inmiddels al commercieel bij enkele telers in Nederland.

DeRuiter_Komkommer_Dubai-artikel_02Campagne voor de comeback
De Ruiter zal het beslist niet laten bij deze introductie van Dubai; er staan nog andere komkommerrassen in de startblokken om de markt te veroveren. De Ruiter start nu met haar campagne ‘De Ruiter geeft gas’, het thema van deze én de komende introducties.

 

Op de hoogte blijven?
Wilt u meer weten over Dubai en de andere rassen die klaar staan om gas te geven? Het team van De Ruiter houdt u graag op de hoogte! Meld u aan via de website, dan mist u nooit meer nieuws(brieven), uitnodigingen voor evenementen en teelttips. Of neem gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Vragen of suggesties? Vertel het ons!